Matrassen

Matrassen van een boxspring

Een boxspring koop je vaak inclusief matrassen en matrastopper. Dit is bijzonder, doordat je normaliter een bed koopt met lattenbodem en hierbij een bijpassend matras koopt. Bij het kopen van een goede boxspring ben je in één keer klaar. Je koopt namelijk vaak een complete boxspring inclusief matrassen. Dit wil niet zeggen dat je geen keuze hebt uit verschillende matrassen. Uiteraard koop je een matras bij je boxspring dat bij je past. Zo zijn er verschillende soorten matrassen, bijvoorbeeld pocketvering en bonellvering matrassen. Dit zijn twee verschillende soorten matrassen, waarbij de bonellvering zorgt voor een wiegend effect. Mensen die op een waterbed slapen, zullen hier een voorkeur aan geven.

Matrassen bij Boxspring-online.nl

Bij het kopen van een boxspring bij Boxspring-online.nl bieden wij twee verschillende soorten matrassen aan, die per soort in verschillende varianten is aan te schaffen. Deze twee soorten matrassen zijn pocket- en bonellvering. Zo kunt u bij verschilende boxspring kiezen hoeveel pocketveren je in een matras wilt hebben en of je een medium of hard matras wilt. Bij een gewicht hoger dan 85 kg wordt aangeraden om voor harde matrassen te kiezen. Een boxspring staat bekend om zijn strakke design. Dit komt mede doordat de matrassen dezelfde bekleding hebben als de onderboxen, waardoor het samen één geheel lijkt. Bij boxspring-online.nl heeft u bij het kopen van een goedkope boxspring keuze uit maar liefst dertien mooie kleuren, hierbij een greep uit populaire kleuren:
  • Zwart
  • Antraciet
  • Lichtgrijs
  • Bruin
  • Beige

Hoge kwaliteit matras bij boxspring-online.nl

Doordat wij rechtstreeks in contact staan met de fabrikant van de boxsprings kunnen wij hoge kwaliteit leveren, doordat wij hier controle op hebben. Verder kunnen we hierdoor ook een lage prijs hanteren. Zelfs koopt u super voordelig een elektrische boxspring van hoge kwaliteit voor de aller scherpste prijs in de boxspring outlet. Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.