Elektrische boxspring

Ook voor een goedkope elektrische boxspring kunt u terecht bij Boxspring-online.nl. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de elektrische boxspring Pisa. Deze elektrische boxspring wordt uitgevoerd met een zogenoemde split-topper. Deze topper zorgt ervoor dat de elektrische boxspring te verstellen is naar de gewenste positie, maar voorkomt dat er een spleet ontstaat in het midden van het bed. Een ander kenmerk van deze boxspring is de motor van het bed. Met de elektrische bediening kunt u namelijk de twee matrassen, afzonderlijk van elkaar, in de gewenste houding stellen.

Waarom een elektrische boxspring?

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met een elektrische boxspring? De belangrijkste eigenschap van de boxspring is toch wel dat u het bed kunt verstellen in de gewenste houding. Zo kunt u lekker rechtop tv kijken of een boek lezen. Ook kunt u in een elektrische boxspring goed ontspannen door met uw benen omhoog te gaan liggen. Kortom, een elektrische boxspring staat voor comfortabel genieten!

Naast een elektrische boxspring

Mocht een elektrische boxspring toch niks voor u zijn, dan is een vlakke boxspring wellicht wel iets voor u. Een boxspring biedt u namelijk vele voordelen:
  • Een boxspring is wat hoger dan een normale bedbodem combinatie en daardoor stapt u gemakkelijk in en uit bed;
  • Door het matras en de topper, waar u zelf de samenstellingen van kunt kiezen, slaapt u zeer comfortabel;
  • Zowel een vlakke- als een elektrische boxspring heeft een fantastisch uiterlijk. Het bed past namelijk in elke slaapkamer, omdat het bed verkrijgbaar is in vele kleuren en formaten;
  • Door de veren in het matras ventileert een boxspring goed, hierdoor is uw bed altijd fris en van een goede temperatuur;
  • De levensduur van een vlakke- en een elektrische boxspring is over het algemeen lang. De boxspring combinatie bestaat namelijk uit verschillende onderdelen en hierdoor kunt u deze gemakkelijk vernieuwen.
  elektrische boxspring