Boxspring

Wat is een boxspring?

De boxspring is in de afgelopen jaren een heel populair bed geworden. Een boxspring staat bekend om zijn hoge comfort en strakke design. Doordat je een boxspring in verschillende soorten kan bestellen past het in elk interieur. Maar wat is nou eigenlijk een boxspring? Een normaal bed bestaat normaliter uit een bepaald ontwerp frame met daarin een lattenbodem of een verenbodem waar een matras op ligt. Bij een boxspring heb je een geveerde onderbox wat van de buitenkant op een matras lijkt. Dit is dus het frame met de verenbodem in één. Hierop ligt dan het matras. Het matras wordt normaliter in dezelfde bekleding geleverd als de onderboxen. Dit zorgt voor een strakke look.

Een complete boxspring aanbieding bij 1Dagactie.nl

Bij 1Dagactie vind je in de boxspring outlet veel verschillende soorten boxsprings. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten onderboxen, matrassen, maten en kleuren. Bij ons vindt u zelfs de luxe elektrische boxspring Paris voor een zeer scherpe prijs en hoge kwaliteit. Bij ons heeft u keuze uit verschillende maten, waaronder de twijfelaar boxspring 120×200. Ook zijn er standaard maten verkrijgbaar van de goede boxspring. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u een stoffen of een kunstleder bij ons bestellen. De kunstlederen variant is verkrijgbaar in vijf mooie kleuren en de stoffen variant is maar liefst verkrijgbaar in dertien mooie kleuren. De meest verkochte kleuren zijn:
  • Zwart
  • Antraciet
  • Bruin
  • Lichtgrijs

Altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Bij ons koopt u een boxspring van hoge kwaliteit altijd voor de beste prijs. Wij zijn van mening dat hoge kwaliteit boxsprings niet duur hoeven te zijn. Doordat wij rechtstreeks van de fabrikant afnemen, kunnen wij zo’n lage prijs hanteren en houden we oog op de kwaliteit van de goedkope boxspring. Wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice.